Advies met VANNU

Adviseren is een kunst. De kunst is de ondernemer zelf zijn/haar keuzes te laten maken.

Als ondernemer loopt u regelmatig tegen vraagstukken aan waar u het liefst van een deskundige oplossingen voor wilt krijgen. Alleen de oplossing bestaat niet!

Jan Wokke en Piet Hoogeveen zijn stuk voor stuk personen die een lange staat van dienst hebben op het gebied van advisering. Ieder op hun eigen specifieke terrein. De ware kunst van het adviseren is goed te luisteren naar wat de ondernemer vraagt en daar dan, als het even wil, verschillende oplossingen voor aandragen. De ondernemer zelf laten kiezen, dat is de kunst!

Wij zijn behoorlijk ervaren in het adviseren. Of het nu gaat om fiscale- of bedrijfseconomische vraagstukken, financieringsaanvragen, ondernemingswaardering, bedrijfsopvolging, begeleiding bij aan- en verkoop van ondernemingen of belangen daarin, VANNU is er zelf, of via specialisten die in het netwerk zitten, in thuis.

VANNU wijst u de juiste weg en dan vooral niet in onbegrijpelijke taal. Een advies moet helder en begrijpelijk zijn voor de ondernemer die keuzes moet maken.

Wat dat moet kosten? Dat hangt nauw samen met de aard en de complexiteit van het vraagstuk, maar wij verzekeren u dat u mag zeggen wat het u waard is. Als wij het er niet voor willen doen, zeggen we dat gewoon heel eerlijk.