Financiële administratie met VANNU

Een goede financiële administratie is de basis voor een gedegen financiele verantwoording. Daarom hebben wij het liefst dat klanten zelf de mutaties invoeren en ontvangsten en uitgaven op de juiste grootboeknummers verantwoorden.

VANNU biedt een redelijk uniek concept. Kosteloos kunnen klanten gebruik maken van het basispakket en wij bieden er twee. Teleboekhouden of AccountView. Indien mogelijk leggen we een directe koppeling met de bank en worden die transactiegegevens automatisch verwerkt. Vrijwel geen omkijken meer naar.

Maar als u al uw aandacht wilt leggen op ondernemen en van de rompslomp van inboeken, controleren en sluitend houden van uw financiele administratie afwilt dan kan dat natuurlijk ook. Netjes aanleveren is dan wel een voorwaarde om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wat dat kost? Wel dat hangt heel veel af van de eisen en wensen die u als ondernemer stelt. En als we dat weten kunnen we er gewoon een heel scherpe prijs voor neerzetten.

Zo kan het natuurlijk ook. Neem contact met Jan Wokke of Piet Hoogeveen om er precies achter te komen wat het voordeel kan zijn om met VANNU zaken te doen.