Even voorstellen

Piet G. Hoogeveen AA/MBA/RV
piethoogeveen@vannu.nl
06 53 85 25 20

Goedendag. Voor velen ben ik bekend, maar voor wie nog niet op de hoogte is van mijn achtergrond volgt hierna een korte profielschets.

Ik ben de grondlegger van wat nu VANNU is. Ik ben getrouwd, de troste vader van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Ik ben begaan met het beroep van accountant en alles wat daaromheen draait. Als Adviseur Accountant probeer ik zo dicht mogelijk naast de klant te staan en hem of haar van mijn kennis en ervaring gebruik te laten maken.

Als laatste opleiding heb ik een MBA gedaan. Eigenlijk heb ik niet zo heel veel nieuws ontdekt, maar ik ben er wel vol van overtuigd dat de klantervaring het committent bepaald. Klantervaring zit niet alleen in prijs, maar in veel meer zaken. Prijzen zijn daar een begin van. Om precies die reden hebben we een prijsbeleid ontwikkeld waar verassingen achteraf zo veel mogelijk tot het verleden zijn gaan behoren. Maar wat veel belangrijker is, is dat ik het vanuit de optiek van de klant wil begrijpen: wat heeft het voor mij opgebracht? En wat betaal ik ervoor.

In mijn functie als eind verantwoordelijke een dagelijks terugkerende uitdaging om een er voor te zorgen dat u ons als onmisbaar gaat voelen, omdat wij staan voor het willen bereiken van een ultieme klantervaring. Nee verkopen is er, tenzij dat vanuit wet- en regelgeving verhinderd wordt, niet bij.

Nieuwsgierig naar onze onmisbaarheid? Bel me gerust.

Jan Wokke
janwokke@vannu.nl
 

Mijn naam is Jan Wokke en samen met mijn vrouw Ellen hebben we twee zonen. We wonen in Limmen. In 1993 ben ik afgestudeerd als registeraccountant en heb tot 2010 gewerkt voor één van de Big-4 kantoren. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Accountants Adviseurs VANNU. Naast mijn werk als accountant ben ik docent bij de opleiding Accountancy en Bedrijfseconomie van Inholland in Alkmaar en Haarlem.

MKB-ondernemers en ondernemers van non-profit organisatie een klankbord bieden om hun bedrijfsvoering te verbeteren, daar ligt mijn passie! Met kennis van het verleden NU zorgen voor verantwoorde beslissingen, dat is waar het juist nu om gaat.

Bij VANNU ben ik uw aanspreekpunt voor de controle en het samenstellen van jaarrekeningen en de controle van subsidieverantwoordingen.

Roswitha Hoogeland
roswithahoogeland@vannu.nl
 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Roswitha Hoogeland en vanaf 1 september 2015 in dienst bij VANNU. Het opweg helpen van ondernemers en het leveren van kwaliteit vind ik belangrijk. De korte lijnen bij VANNU maken het mogelijk op efficiënte wijze kwaliteit te leveren. Mijn opleiding tot accountant heb ik afgerond bij een middelgroot accountantskantoor.

Na een aantal jaren in de MKB controlepraktijk te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor de samenstel- en adviespraktijk, waar vanuit een breder perspectief financiële zaken worden beoordeeld en oplossingen worden gezocht. Mij boeit het om vanuit de diverse invalshoeken de ondernemer te adviseren. Daarnaast vind ik het belangrijk om gemaakte afspraken met de klant waar te maken.

Ik woon in Uitgeest en besteed de weekenden om met mijn man en dochter te genieten van de Noord-Hollandse duinen.

Mark Brak
markbrak@vannu.nl
 

Mijn naam is Mark Brak en ik ben woonachtig in Purmerend. Ik ben sedert juli 2015 werkzaam bij VANNU Accountants Adviseurs als relatiebeheerder en adviseur. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de accountancy branche en ik heb hiervoor gewerkt als assistent accountant bij accountantskantoren in het MKB segment te Amsterdam.

De diversiteit van de werkzaamheden en de cliënten maakt het vak van accountant voor mij zo uitdagend.

Bedrijven en personen lopen steeds vaker vast vanwege het alsmaar toenemen van wetten en regels en bij overheidsinstanties. Mijn drive is het hierin begeleiden van cliënten waardoor je een deel van de stress wegneemt of als daardoor een financiering doorgaat.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag dan kunt u altijd contact met mij opnemen.