Skip to main content

Ondernemers adviseren
is een kunst

Advies of ontzorging nodig? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

De kunst is om ondernemers zelf keuzes te laten maken. Als ondernemer loopt u regelmatig tegen vraagstukken aan die om deskundige oplossingen vragen. Alleen, dé oplossing bestaat niet.

De ware kunst van het adviseren? Goed luisteren naar wat een ondernemer vraagt. En daar dan, als het even wil, verschillende oplossingen voor aandragen.  De ondernemer zelf laten kiezen, dat is de essentie.

Piet Hoogeveen heeft een lange staat van dienst op het gebied van advisering. Hij is ervaren in het adviseren. Of het nu gaat om fiscale- of bedrijfseconomische vraagstukken, financieringsaanvragen, ondernemingswaardering, bedrijfsopvolging, begeleiding bij aan- en verkoop van ondernemingen of belangen daarin. VANNU is er zelf, of via specialisten uit het netwerk, in thuis.

VANNU wijst de juiste weg in begrijpelijke taal. Een advies moet namelijk helder zijn om als ondernemer een onderbouwde keuze te maken.

Wat dat moet kosten? Dat hangt nauw samen met de aard en de complexiteit van het vraagstuk. Eén ding is zeker. U mag zeggen wat het u waard is. Als wij het er niet voor willen doen, zeggen we dat gewoon heel eerlijk.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam