Skip to main content

Hart voor de zaak

partnerschap met de Hartstichting

VANNU is met ingang van 1 mei 2020 een partnerschap aangegaan met de Hartstichting. Er liggen twee belangrijke reden aan ten grondslag aan de beslissing om een partnerschap aan te gaan:

Ten eerste heb ik zelf, gelukkig al weer lang geleden, hart problemen gekend. Uiteraard slik ik nog steeds dagelijks een dosis medicijnen om verder hartfalen te voorkomen.

Ten tweede is het voor ondernemers belangrijk om in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage te leveren aan op zijn minst 1 maatschappelijk doel.

De combi van mijn hartproblemen en een zekere drang bij te dragen aan een maatschappelijk doel hebben mij doen beslissen voor de hartstichting te kiezen. Maandelijks dragen wij uit de verwachte winstgevendheid € 250 bij aan de activiteiten van de Hartstichting. Dit kunnen wij alleen maar doen dankzij U als gewaardeerde klant van ons.

Wij zijn Reddingspartner geworden. Als Reddingspartner dragen wij bij aan het vergroten van het aantal AED’s in Nederland. Met onze bijdrage zetten wij ons in voor een gezond hart voor iedereen en het vergroten van het aantal beschikbare AED’s voor acute hulp bij hartproblemen.