Skip to main content

Strategisch management. 
Daar zijn wij in thuis.

Advies over strategische vraagstukken? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Strategische vraagstukken gaan heel vaak over 'Wie en wat wil ik zijn?' Eigenlijk hebben we het dan over de ziel van een persoon.

De ziel van een persoon verander je niet. Een ziel is genetisch bepaald en je kunt er hoogstens iets aan bijschaven. Strategische vraagstukken gaan maar al te vaak over veranderingen. En veranderingen stuiten maar al te vaak op weerstand.

Ook ondernemingen in het MKB worden met enige regelmaat in aanraking gebracht met strategische vraagstukken waar de hulp van een deskundige, maar al te vaak, wenselijk is. Consultants die zich bezighouden met strategische vraagstuken zijn onbereikbaar voor de MKB-er. Vaak vanwege het prijskaartje dat eraan hangt.

VANNU wil daar graag verandering in brengen. Piet Hoogeveen AA MBA RV gaat graag het gesprek over strategische vraagstukken met u aan. Door brede kennis te combineren met rijke ervaring kan hij helpen de juiste weg te kiezen en weerstand te voorkomen.

Valkuilen? Die moeten we voorkomen. Want als een onderneming op zijn kop staat, wordt de ziel uit het bedrijf getrokken. VANNU staat u graag terzijde.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“We hebben prima persoonlijk contact en krijgen gevraagd en ongevraagd optimale aandacht. We zijn helemaal tevreden met VANNU.”

CeesRestaurant De Koster, Beverwijk