Skip to main content

Eigen bedrijf starten?
Wij helpen u verder.

Financiële ondersteuning nodig? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

VANNU helpt startende ondernemers graag op weg. Met de specifieke kennis en jarenlange ervaring van onze accountants maken wij elk bedrijf tot een succes. Aan alles wordt gedacht, zoals het toetsen van een ondernemings- of financieringsplan. Want een afgewogen keuze, is een goede keuze.

Ondernemingsvorm, investeringsplan en financiering komen aan bod. Maar ook strategie en andere vraagstukken waar startende ondernemers tegenaan lopen zijn onderwerp van gesprek. Na de keuze zijn wij prima in staat het financieel en fiscaal te begeleiden.

Financiële ondersteuning
Wij bieden ondernemers standaard software om de financiële administratie bij te houden. Via de achterkant zien wij of alles goed verloopt. We hebben een wakend oog op het nakomen van fiscale verplichtingen. En met een eenvoudige monitor kan de startende ondernemer de voortgang in de gaten houden. Wel zo eenvoudig.

Ook de verplichting om juist wel of geen jaarrekening te maken volgen we nauwlettend. Daarbij denken we vooral aan de portemonnee.

Tarieven
Belofte maakt schuld. Start-ups bieden wij gedurende een periode van twee jaar een gereduceerde prijs voor onze werkzaamheden, maar dan wel in de VANNU-stijl. We doen geen afbreuk aan de kwaliteit die we aan anderen leveren. Een perfect leesbare jaarrekening en fiscaal goed uitgedachte aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. En op zijn minst per kwartaal contact.

Wat dat gaat kosten? Neem contact op met VANNU (0251-270020). Het eerste gesprek is natuurlijk kosteloos. En als u de juiste vragen stelt is het eerste advies ook kosteloos. Ook dat is VANNU.

Pakketsamenstelling:

  • Online boekhouden kosteloos
  • Periodiek verzorgen van de aangifte omzetbelasting
  • Per kwartaal een gesprek van 1 uur
  • Winstaangifte of jaarrekening

Prijs vanaf € 150 per maand excl. BTW

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“We hebben prima persoonlijk contact en krijgen gevraagd en ongevraagd optimale aandacht. We zijn helemaal tevreden met VANNU.”

CeesRestaurant De Koster, Beverwijk