Skip to main content

Accountants voor het
MKB én voor non-profit

Behoefte aan praktisch en uitvoerbaar advies? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

VANNU levert een compleet pakket accountantsdiensten voor het MKB en non-profit klanten. Van het opzetten en uitvoeren van de administratieve organisatie tot het verrichten van subsidieverantwoordingen en vrijwillige controles. Kwaliteit en heldere rapporten, voor inzicht en besluitvorming.

Klankborden en sparren: daar houden wij van. Wij verrassen u graag. Zodat u ideeën ontwikkelt, het overzicht houdt en de juiste beslissingen kunt nemen.

Kwaliteit en efficiency gaan vaak samen. Als ondernemer wilt u dat de bedrijfsprocessen soepel lopen. Er gaat altijd wel eens wat fout. Maar het is fijn als binnen de organisatie medewerkers, het IT-systeem en de inrichting van processen zo afgestemd zijn, dat alles zo goed mogelijk loopt.

Wij zorgen dat wij uw organisatie kennen, bieden deskundigheid en geven heldere adviezen. Wij bespreken deze direct en brengen rapportages uit in heldere taal. Onze adviezen zijn bovendien praktisch en uitvoerbaar. Wij maken zaken niet onnodig complex of ingewikkeld. Samen in goed vertrouwen zaken oppakken en met creatieve ideeën komen, dat is waar wij voor gaan.

Hoe wij dit aan onze klanten bieden? Door allereerst onze eigen interne organisatie op orde te hebben. Kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers staan centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Hoogeveen.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“De jaarlijkse accountantscontrole door VANNU is voor onze stichting meer dan alleen het beoordelen van de jaarcijfers, hun adviezen leveren een grote bijdrage aan de verdere professionalisering van onze administratieve organisatie.”

DeboraCentrum voor de Kunsten, Beverwijk