Wij zijn VANNU

Team VANNU

Piet Hoogeveen AA MBA RV

piethoogeveen@vannu.nl

Van VANNU ben ik de grondlegger en tegelijkertijd de eindverantwoordelijke. Ik ben begaan met het beroep van accountant en alles wat daaromheen draait. Als Adviseur Accountant sta ik het liefst zo dicht mogelijk naast de klant om hem of haar zoveel mogelijk van kennis en ervaring gebruik te laten maken.

Ik heb een brede theoretische achtergrond. Als een van de weinige mkb-accountants heb ik een MBA afgerond, waarbij ik vooral het ontwikkelen van strategie het leukste vak vond. Ik heb mijn afstuderen volledig gericht op de vraag: “ hoe ontstaat, bestaat en vertrekt klanttevredenheid?” De lering die ik uit dat onderzoek heb opgedaan is dat aandacht voor de klant en zijn/haar klantervaring de belangrijkste elementen zijn.

Bij VANNU hebben we ons dus volledig gericht op het bereiken van ultieme klanttevredenheid. Waar die ultieme tevredenheid mee of door bereikt wordt is voor iedereen verschillend. Het kennen van de klant en zijn/haar verwachtingen is van groot belang. Onze aandacht is daarom volledig op de klant gericht en onze belofte is: “nakomen wat je hebt beloofd”.

In mijn functie als eindverantwoordelijke ben ik er voortdurend op uit om bij onze klanten onmisbaar te worden. Nieuwsgierig? Bel mij gerust.

Roswitha Hoogeland RA

roswithahoogeland@vannu.nl

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Roswitha Hoogeland en vanaf 1 september 2015 in dienst bij VANNU. Het op weg helpen van ondernemers en het leveren van kwaliteit vind ik belangrijk. De korte lijnen bij VANNU maken het mogelijk op efficiënte wijze kwaliteit te leveren. Mijn opleiding tot accountant heb ik afgerond bij een middelgroot accountantskantoor.

Na een aantal jaren in de MKB-controlepraktijk te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor de samenstel- en adviespraktijk, waar vanuit een breder perspectief financiële zaken worden beoordeeld en oplossingen worden gezocht. Mij boeit het om vanuit de diverse invalshoeken de ondernemer te adviseren. Daarnaast vind ik het belangrijk om gemaakte afspraken met de klant waar te maken.

Ik woon in Uitgeest en geniet in de weekenden met mijn man en dochter van de Noord-Hollandse duinen.

Mark Brak

markbrak@vannu.nl

Mijn naam is Mark Brak en ik ben adviseur en relatiebeheerder. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de accountancybranche en ik heb mijn ervaring opgedaan als assistent accountant bij accountantskantoren in het MKB-segment te Amsterdam.

De diversiteit van de werkzaamheden en de cliënten maakt het vak van accountant voor mij zo uitdagend. Klanttevredenheid staat daarbij met stip bovenaan.

Bedrijven en personen lopen steeds vaker vast vanwege het alsmaar toenemen van wetten en regels, en bij overheidsinstanties. Mijn drive is het wegnemen van stress bij cliënten en het realiseren van financiering.

Even kort wat over mijzelf, ik ben woonachtig in Purmerend en in mijn vrije tijd sport ik graag.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Tineke Hoogeveen

TinekeHoogeveen@vannu.nl

Mijn naam is Tineke Hoogeveen, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen.

Na het behalen van mijn MEAO ben ik gaan werken op de financiele administratie van het Gasbedrijf. Ik heb daar 10 jaar gewerkt en toen de kinderen kwamen ben ik er even tussenuit geweest. Sinds 1997 ben ik hier in dienst.

Ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze eigen administraties. Daarnaast verzorg ik de administraties van diverse clienten.

Hobbies zijn wandelen met onze viervoeter Pip, tuinieren, lezen en lekker op vakantie gaan.

Daniëlle van Keppel

DaniellevanKeppel@vannu.nl

Ik ben Daniëlle van Keppel en werk sinds 1 september 2005 met veel plezier bij VANNU. Mijn werkzaamheden zijn hoofdzakelijk het verzorgen van de salarisadministratie voor onze klanten. Daarnaast verricht ik ook secretariële taken. Ik doe mijn uiterste best om alles op rolletjes te laten verlopen. Elke klant is anders en heeft zijn eigen specifieke vragen. Ik word hier enthousiast van en zie het als een uitdaging om een zo volledig mogelijke oplossing te bieden. Voor klanten die graag zelf hun salarisadministratie regelen, zet ik een passende online omgeving op.

Naast mijn werk besteed ik veel tijd met mijn man en twee kinderen. Ik vind het erg leuk om er met hun op uit te gaan. Zoals het maken van strand- en boswandelingen, fietstochten. Of een dagje naar de stad of dierentuin.

Romana de Waard

RomanadeWaard@vannu.nl

Mijn naam is Romana de Waard en woon met mijn man in Velsen-Zuid met wie ik een zoon en een dochter heb.

Na de havo ben ik gaan werken in het notariaat waar ik secuur en klantgericht heb leren werken. Na jaren in het notariaat wilde ik wat anders en nu werk ik sinds 1 oktober 2012 met veel plezier als secretaresse bij VANNU.

Mijn werk is afwisselend en ik vind het leuk om mijn collega’s te ondersteunen bij diverse werkzaamheden en de klanten tot dienst te zijn. Met m’n opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie hoop ik nog meer voor VANNU, en natuurlijk de klanten van VANNU, te kunnen betekenen.

Arjan van de Laak

ArjanvandeLaak@vannu.nl

Mijn naam is Arjan van de Laak, samen met mijn vriendin woonachtig in Wijk aan Zee. Mijn interesses zijn sport in het algemeen en lezen.

Mijn aandachtspunten zijn voornamelijk de financiële administraties en btw-aangiften van klanten. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en het is een uitdaging om de diverse administraties op orde te krijgen en te houden.

Sinds kort zijn wij gestart met het programma Basecone, een scanboekhoudpakket. Dit pakket is gekoppeld aan ons boekhoudpakket Accountview, waardoor de gegevens daarin gelijk zichtbaar zijn. Ik ben er zeer enthousiast over, ik denk ook voor onze klanten een uitkomst. In- en verkoopfacturen blijven in het pakket bewaard, zowel zichtbaar voor de klant als voor ons.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam