Skip to main content

Wij zijn VANNU

Team VANNU

Piet Hoogeveen AA MBA RV

piethoogeveen@vannu.nl

Het overgrote deel van de IJmondse ondernemers kent mij en velen van hen ken ik. Uiteraard de een wat beter dan de ander. Onder de IJmondse ondernemers bevinden zich ook klanten maar, gelukkig zijn wij ook buiten de IJmond actief en hebben daar zo ook onze klanten.

Van wat VANNU is ben ik de grondlegger en tegelijkertijd de eindverantwoordelijke. Ik ben begaan met het beroep van accountant en alles wat daaromheen draait. Als Adviseur Accountant sta ik het liefst zo dicht mogelijk naast de klant om hem of haar zoveel mogelijk van mijn kennis en ervaring gebruik te laten maken.

Ik heb een brede theoretische achtergrond. Als een van de weinige mkb-accountants heb ik een MBA afgerond, waarbij ik vooral het ontwikkelen van strategie het leukste vak heb gevonden. Ik heb mijn afstuderen volledig gericht op de vraag: “hoe ontstaat, bestaat en vertrekt klanttevredenheid?” De lering die ik uit dat onderzoek heb getrokken is dat aandacht voor de klant en/zijn haar klantervaring de belangrijkste elementen voor een bestendige klantrelatie zijn.

Bij VANNU hebben wij ons dan ook volledig gericht op het bereiken van een ultieme klanttevredenheid. Waar die ultieme tevredenheid mee of door bereikt wordt is voor iedereen verschillend. Het kennen van de klant en zijn/haar verwachtingen is van groot belang. Onze aandacht is daarom volledig op de klant gericht. Onze belofte is: “nakomen wat je hebt beloofd.” Dat het soms noodzakelijk iets meer tijd gegund te krijgen om de belofte te vervullen ligt voor de hand nietwaar!

In mijn functie als eindverantwoordelijke ben ik vrijwel voortdurend er op uit om bij onze klanten een onmisbaarheidsgevoel te bereiken. Natuurlijk niet in de letterlijke betekenis.

Nieuwsgierig geworden? Bel mij gerust voor een kennismaking.

Arjan van de Laak

ArjanvandeLaak@vannu.nl

Mijn naam is Arjan van de Laak, samen met mijn vriendin woonachtig in Wijk aan Zee. Mijn interesses zijn sport in het algemeen en lezen.

Mijn aandachtspunten zijn voornamelijk de financiële administraties en btw-aangiften van klanten. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en het is een uitdaging om de diverse administraties op orde te krijgen en te houden.

Sinds kort zijn wij gestart met het programma Basecone, een scanboekhoudpakket. Dit pakket is gekoppeld aan ons boekhoudpakket Accountview, waardoor de gegevens daarin gelijk zichtbaar zijn. Ik ben er zeer enthousiast over, ik denk ook voor onze klanten een uitkomst. In- en verkoopfacturen blijven in het pakket bewaard, zowel zichtbaar voor de klant als voor ons.

Tineke Hoogeveen

TinekeHoogeveen@vannu.nl

Mijn naam is Tineke Hoogeveen, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen.

Na het behalen van mijn MEAO ben ik gaan werken op de financiele administratie van het Gasbedrijf. Ik heb daar 10 jaar gewerkt en toen de kinderen kwamen ben ik er even tussenuit geweest. Sinds 1997 ben ik hier in dienst.

Ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze eigen administraties. Daarnaast verzorg ik de administraties van diverse clienten.

Hobbies zijn wandelen met onze viervoeter Pip, tuinieren, lezen en lekker op vakantie gaan.

Tim Hoogeveen

TimHoogeveen@vannu.nl

De zoon van, inderdaad. Jarenlang heb ik geroepen dat ik nooit bij mijn vader in de zaak zou komen. Sindsdien heb ik wiskunde en filosofie gestudeerd, heb ik voor de klas gestaan en heb ik me bezig gehouden met actuariaat en financieringen. Na al die omzwervingen bleek ik uiteindelijk toch in Beverwijk en bij VANNU te moeten zijn.

Daar ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie, waarbij ik graag meedenk over bredere HR-vraagstukken. Met het Managementkompassysteem in mijn hand en Piet aan mijn zijde sta ik klaar om kritisch te kijken of uw winst te vergroten valt. En natuurlijk: met mijn achtergrond zit ik natuurlijk het liefst diep in berekeningen die me niet complex genoeg kunnen.

Ik woon in Amsterdam, waar het bruisende leven maar ook mijn boekenkasten lonken. Toch trek ik liefst mijn wandelschoenen aan. Als het even kan, doe ik dat in de Alpen, maar ook in de Nederlandse duinen, bossen en polders ben ik geregeld te vinden.

Rob Schilp

RobSchilp@vannu.nl

Mijn naam is Rob Schilp. Geboren en getogen in Heemskerk, maar daarna verhuist naar Velserbroek, waar ik inmiddels alweer ruim 30 jaar woon, samen met mijn vrouw.

Na de middelbare school ben ik lange tijd werkzaam geweest  bij enkele grote en kleine accountantskantoren in zowel controle- als samenstelpraktijken. Daarna heb ik enige jaren bij een detacheringsbureau gewerkt, waarvoor ik een aantal tijdelijke opdrachten heb gedaan. Vervolgens ben ik vele jaren (intern) werkzaam geweest bij meerder bedrijven op diverse administratieve- en controlfuncties.

Sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij VanNU als relatiebeheerder, hetgeen tevens een terugkeer in de accountancy betekent. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”.

Ik vind het altijd weer  leuk en uitdagend om naast de “reguliere” werkzaamheden  inzake administratie, jaarrekening en fiscale aangiften te kijken en te zoeken naar verbeter -en adviespunten, en deze bij de klant aan te dragen en met hem/haar mee te denken.  Dit alles binnen de charme van een klein kantoor met korte lijnen.

Buiten het werk  tennis ik graag, maar mag ook graag een boek  lezen of een bos-/strandwandeling maken.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam