Wij zijn VANNU

Team VANNU

Piet Hoogeveen AA MBA RV

piethoogeveen@vannu.nl

Het overgrote deel van de IJmondse ondernemers kent mij en velen van hen ken ik. Uiteraard de een wat beter dan de ander. Onder de IJmondse ondernemers bevinden zich ook klanten maar, gelukkig zijn wij ook buiten de IJmond actief en hebben daar zo ook onze klanten.

Van wat VANNU is ben ik de grondlegger en tegelijkertijd de eindverantwoordelijke. Ik ben begaan met het beroep van accountant en alles wat daaromheen draait. Als Adviseur Accountant sta ik het liefst zo dicht mogelijk naast de klant om hem of haar zoveel mogelijk van mijn kennis en ervaring gebruik te laten maken.

Ik heb een brede theoretische achtergrond. Als een van de weinige mkb-accountants heb ik een MBA afgerond, waarbij ik vooral het ontwikkelen van strategie het leukste vak heb gevonden. Ik heb mijn afstuderen volledig gericht op de vraag: “hoe ontstaat, bestaat en vertrekt klanttevredenheid?” De lering die ik uit dat onderzoek heb getrokken is dat aandacht voor de klant en/zijn haar klantervaring de belangrijkste elementen voor een bestendige klantrelatie zijn.

Bij VANNU hebben wij ons dan ook volledig gericht op het bereiken van een ultieme klanttevredenheid. Waar die ultieme tevredenheid mee of door bereikt wordt is voor iedereen verschillend. Het kennen van de klant en zijn/haar verwachtingen is van groot belang. Onze aandacht is daarom volledig op de klant gericht. Onze belofte is: “nakomen wat je hebt beloofd.” Dat het soms noodzakelijk iets meer tijd gegund te krijgen om de belofte te vervullen ligt voor de hand nietwaar!

In mijn functie als eindverantwoordelijke ben ik vrijwel voortdurend er op uit om bij onze klanten een onmisbaarheidsgevoel te bereiken. Natuurlijk niet in de letterlijke betekenis.

Nieuwsgierig geworden? Bel mij gerust voor een kennismaking.

Roswitha Hoogeland RA

roswithahoogeland@vannu.nl

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Roswitha Hoogeland en vanaf 1 september 2015 in dienst bij VANNU. Het op weg helpen van ondernemers en het leveren van kwaliteit vind ik belangrijk. De korte lijnen bij VANNU maken het mogelijk op efficiënte wijze kwaliteit te leveren. Mijn opleiding tot accountant heb ik afgerond bij een middelgroot accountantskantoor.

Na een aantal jaren in de MKB-controlepraktijk te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor de samenstel- en adviespraktijk, waar vanuit een breder perspectief financiële zaken worden beoordeeld en oplossingen worden gezocht. Mij boeit het om vanuit de diverse invalshoeken de ondernemer te adviseren. Daarnaast vind ik het belangrijk om gemaakte afspraken met de klant waar te maken.

Ik woon in Uitgeest en geniet in de weekenden met mijn man en dochter van de Noord-Hollandse duinen.

Arjan van de Laak

ArjanvandeLaak@vannu.nl

Mijn naam is Arjan van de Laak, samen met mijn vriendin woonachtig in Wijk aan Zee. Mijn interesses zijn sport in het algemeen en lezen.

Mijn aandachtspunten zijn voornamelijk de financiële administraties en btw-aangiften van klanten. Ik vind het leuk om met cijfers te werken en het is een uitdaging om de diverse administraties op orde te krijgen en te houden.

Sinds kort zijn wij gestart met het programma Basecone, een scanboekhoudpakket. Dit pakket is gekoppeld aan ons boekhoudpakket Accountview, waardoor de gegevens daarin gelijk zichtbaar zijn. Ik ben er zeer enthousiast over, ik denk ook voor onze klanten een uitkomst. In- en verkoopfacturen blijven in het pakket bewaard, zowel zichtbaar voor de klant als voor ons.

Romana de Waard

RomanadeWaard@vannu.nl

Mijn naam is Romana de Waard en woon met mijn man in Velsen-Zuid met wie ik een zoon en een dochter heb.

Na de havo ben ik gaan werken in het notariaat waar ik secuur en klantgericht heb leren werken. Na jaren in het notariaat wilde ik wat anders en nu werk ik sinds 1 oktober 2012 met veel plezier als secretaresse bij VANNU.

Mijn werk is afwisselend en ik vind het leuk om mijn collega’s te ondersteunen bij diverse werkzaamheden en de klanten tot dienst te zijn. Met m’n opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie hoop ik nog meer voor VANNU, en natuurlijk de klanten van VANNU, te kunnen betekenen.

Tineke Hoogeveen

TinekeHoogeveen@vannu.nl

Mijn naam is Tineke Hoogeveen, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen.

Na het behalen van mijn MEAO ben ik gaan werken op de financiele administratie van het Gasbedrijf. Ik heb daar 10 jaar gewerkt en toen de kinderen kwamen ben ik er even tussenuit geweest. Sinds 1997 ben ik hier in dienst.

Ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze eigen administraties. Daarnaast verzorg ik de administraties van diverse clienten.

Hobbies zijn wandelen met onze viervoeter Pip, tuinieren, lezen en lekker op vakantie gaan.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam