Skip to main content

Wat kost een accountant?

Profiteren van een uniek prijsbeleid? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

VANNU biedt een uniek prijsbeleid in de branche. We werken met een vaste prijs voor alle terugkerende diensten. Én we nemen eigen risico als blijkt dat we boven de afgesproken prijs uitkomen.

Overschrijding van de accountantskosten kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan een groei van de omzet. Of problemen in de bedrijfsvoering, met de bankier of de belastingdienst. Situaties waarin de klant service verwacht, maar niet altijd krijgt. Wordt de overeengekomen prijs met 10-20% overschreden? Uit onderzoek blijkt dat de ondernemer in dat geval alsnog bereid is te betalen.

Ons prijsbeleid is op basis van deze uitkomst weergegeven. Voor alle terugkerende werkzaamheden spreken wij een vast bedrag per boekjaar (met een eigen risico) af. Wij noemen dit: de verrekengrens. Alleen als we boven de verrekengrens uitkomen wordt het meerdere in rekening gebracht. Voor nieuwe klanten vindt de eerste twee jaar geen verrekening plaats.

Voor specifieke werkzaamheden op onregelmatige basis hanteren we nog altijd het ‘uurtje factuurtje’ principe. Wel zo eerlijk. Er wordt betaald voor wat er geleverd is – en niet voor wat u niet gekregen heeft.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Ik doe al sinds de oprichting (1994) van mijn onderneming zaken met VANNU of wat daarvoor zat. We hebben al heel lang een relatie en dat is niet zomaar.”

BartB. de Haan Beheer B.V.