Skip to main content

Belastingadvies nodig? 
VANNU is op de hoogte.

Behoefte aan praktisch uitvoerbaar advies? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Betaalbare belastingadviezen is waar VANNU voor staat. Betaalbaar én goed. Buiten de gevarenzone blijven is de kunst van het belastingadvies.

Voor vrijwel alle generieke vragen over fiscale problemen kunt u bij ons terecht. Praktisch uitvoerbare adviezen, daar staan wij voor. Wij spreken u regelmatig, waardoor fiscale issues snel gesignaleerd worden. Deze problemen zijn meestal gerelateerd aan de groei van uw bedrijf en uw eigen doelstellingen.

Wij spelen hier proactief op in en zorgen dat wij beschikken over de meest recente kennis. Ook een wijziging in de wet-en regelgeving kan een aanleiding zijn om uw situatie nog eens te bekijken. Wij zorgen hier graag voor.

Voor zeer specifieke vraagstukken werken wij samen met een belastingadviseur van De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Door onze goede contacten met een netwerk aan specialisten en de fiscale kennis van Piet Hoogeveen AA MBA RV liggen oplossingen vrij snel op tafel. Onderhandelen met de belastingdienst? Wij staan ons mannetje.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Wij hebben best wel een complexe onderneming en niet alledaagse vraagstukken. Tot nu toe zijn al onze vraagstukken altijd naar volle tevredenheid opgelost.”

JohanLiefting Schermer Beheer B.V.