Skip to main content

Deskundige en onafhankelijke
ondernemingswaardering

Deskundig en onafhankelijk advies? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

"Alles van waarde is weerloos" schreef Lucebert in 1974. Zo is het ook. Oscar Wilde schreef in 1983: "Cynism is knowing the price of everything and the value of nothing." Ook dat is waar.

Waarde en prijs zijn twee volstrekt verschillende begrippen. Dat weet u ongetwijfeld. Een onderneming waarderen is iets heel anders dan een transactie doen. Maar om de transactie te kunnen doen is het noodzakelijk om kennis te nemen van waarde. Waar neemt u als ondernemer afscheid van? En is de prijs voor een onderneming wel in waarde terug te vinden?

VANNU heeft een zusteronderneming waar men verstand van waarde en prijzen heeft. 2BeSure business valuators is u van dienst als het gaat om het waarderen van ondernemingen of belangen daarin. Ook voor transactiebegeleiding (aan- en verkoop) bent u op het goede adres bij 2BeSure.

Mailen kan natuurlijk ook: Piet Hoogeveen AA MBA RV

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam