Skip to main content

Managementsupport
voor het MKB

Advies of ontzorging nodig? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Consultants die het management bijstaan zijn doorgaans onbereikbaar voor ondernemers in het MKB. De reden? Een torenhoge prijs. Bij VANNU is managementsupport op afroep beschikbaar voor MKB-ondernemers.

Piet Hoogeveen heeft zijn MBA studie inmiddels afgerond. Hij is afgestudeerd op het onderwerp Excellente klanttevredenheid. Een voorbeeld van een strategisch onderwerp. Maar er zijn natuurlijk vele andere strategische onderwerpen waar een gedegen onderzoek de goede weg kan wijzen. Strategie is gericht op de lange termijn en kan ook spontaan ontwikkeld worden. Maar zonder gedegen onderzoek worden maar al te vaak verkeerde keuzes gemaakt.

Managementsupport is een nieuwe activiteit van VANNU. Onze consultants zijn hebben rijke ervaring én zijn betaalbaar als sparring partner bij talrijke managementvraagstukken.

Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Groeidoelstellingen; welke do’s en dont’s zijn er en welke valkuilen liggen er? En nog belangrijker: hoe kunnen die valkuilen vermeden worden?
  • Veranderprocessen; bij verandering hoort weerstand. Hoe ga je om met die weerstand, of liever nog: hoe weet je het te vermijden?
  • Excellente vaardigheden; op welk deelgebied van operations kan ik uitblinken ten opzichte van mijn directe concurrenten? Hoe krijg ik ze goed in beeld? En waar zet ik op in?

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“We hebben prima persoonlijk contact en krijgen gevraagd en ongevraagd optimale aandacht. We zijn helemaal tevreden met VANNU.”

CeesRestaurant De Koster, Beverwijk