Skip to main content

Advies op het gebied
van financieringsaanvragen

Inzicht in uw key value drivers? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Het aanvragen en verkrijgen van financiering lijkt tegenwoordig meer op monnikenwerk dan op een bijkomstigheid. Ondernemers zijn optimisten, terwijl financiers risicomijdend zijn. Een tegenstrijdige situatie. Financiers hebben namelijk ondernemers nodig om hun geld te laten renderen.

Financiering aanvragen is gaandeweg steeds ingewikkelder geworden. Het is niet meer even de accountmanager van de bank bellen en op blauwe ogen gefinancierd worden. Een financieringsaanvraag vraagt om een goede voorbereiding, gedegen onderbouwingen en een zorgvuldige analyse van terugbetalingsmogelijkheden.

VANNU kan u daarbij, doorgaans in samenwerking met derde partijen, van dienst zijn. U zet een goed verhaal over uw onderneming neer. Wij maken de financieringsplan en, het -in deze tijd niet meer te ontberen- financieringsmemorandum.

In het financieringsplan werken de historische gegevens uit, leggen we de nadruk op de zogenaamde key value drivers -welke KPI’s doen er werkelijk toe?- rekenen we verschillende scenario’s door en voegen we een gevoeligheidsanalsye toe.
Het financieringsmemorandum is het geheel: de beschrijving, de historie, de toekomst, zekerheden en alle andere van belang zijnde zaken die het juiste beeld schetsen.

VANNU: Ontzorgen van uw financieringsaanvraag. Dat is wat we doen.

Neem contact op met Piet Hoogeveen. Hij weet de weg.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“We hebben prima persoonlijk contact en krijgen gevraagd en ongevraagd optimale aandacht. We zijn helemaal tevreden met VANNU.”

CeesRestaurant De Koster, Beverwijk