Advies op het gebied
van financieringsaanvragen

Inzicht in uw key value drivers? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Het aanvragen en verkrijgen van financiering lijkt tegenwoordig meer op monnikenwerk dan op een bijkomstigheid. Ondernemers zijn optimisten, terwijl financiers risicomijdend zijn. Een tegenstrijdige situatie. Financiers hebben namelijk ondernemers nodig om hun geld te laten renderen.

Financieringsaanvragen zijn gaandeweg complexer geworden. Een financier wil tegenwoordig van alles weten om een aanvraag te beoordelen. Niet alleen het historische track record is van belang. Het toekomstperspectief neemt een steeds belangrijkere plaats in.

U herkent ongetwijfeld de uitspraak: resultaten uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst.

VANNU kan u bij de financieringsaanvraag, in samenwerking met derde partijen, van dienst zijn. Met een value based analyse leggen wij de key value drivers bloot. In het financieringsmemorandum komen de value based analyse en alle andere belangrijke aspecten tot hun recht.

Wij beslissen uiteraard niet of de financiering groen licht krijgt. Maar met de inzet van onze kennis vergroot u de kans dat het wél lukt. Ook dat is VANNU.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“We hebben prima persoonlijk contact en krijgen gevraagd en ongevraagd optimale aandacht. We zijn helemaal tevreden met VANNU.”

CeesRestaurant De Koster, Beverwijk