Skip to main content

Non-profit administratie?
VANNU biedt maatwerk.

Nauwkeurig en proactief ondersteund worden? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Uw volledige administratie verzorgen, een subsidiecontrole of controle van de jaarrekening. Alles is mogelijk bij VANNU. Wij zorgen voor maatwerk.

VANNU heeft de laatste jaren expertise opgebouwd in de non-profit sector. Nauwkeurigheid en proactiviteit zijn cruciaal. Dat begrijpen we. Zo verzorgen we de ledenadministratie van enkele stichtingen. Een juiste en tijdige administratie is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Ook het signaleren en bespreekbaar maken van acties binnen liquiditeitenbeheer nemen wij graag uit handen.

Voor vrijwillige accountantscontrole kunt u ook bij VANNU terecht. Deadlines met betrekking tot de ANBI-status? Wij zijn op de hoogte.

Kiezen voor kwaliteit is kiezen voor klantgerichtheid. U als bestuur staat centraal en onze dossiers zijn op orde, maar dat is een randvoorwaarde. U wilt inzicht hebben in de procesmatige risico’s en strategische risico’s. Sparren en klankborden; daar houden wij van. Creatieve ideeën, oplossingen om risico’s te beperken en/of beheersbaar te houden.

En sommige risico’s zijn acceptabel. Zolang je als bestuur het overzicht behoudt en de gevolgen in kunt schatten. Hierbij heeft u een accountant nodig die u kunt vertrouwen. Die u op de hoogte houdt en die begrijpt welke expertise u als bestuur nodig heeft.

Wij verrichten ook controle bij subsidieverantwoordingen en geven belastingadviezen aan non-profit organisaties. Kortom een hele brede dienstverlening. Enthousiast geworden? Neem contact op met Tim Hoogeveen.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam