Skip to main content

Financiële administratie?
VANNU weet raad.

Advies of ontzorging nodig? Bel uw adviseur: 0251 27 00 20

Een goede financiële administratie is de basis voor een gedegen financiele verantwoording. Daarom hebben wij het liefst dat klanten zelf mutaties invoeren. En dat zij ontvangsten en uitgaven op de juiste grootboeknummers verantwoorden.

VANNU biedt een redelijk uniek concept. Klanten kunnen kosteloos gebruikmaken van het basispakket. Wij bieden er twee: Teleboekhouden en AccountView. Indien mogelijk leggen we een directe koppeling met de bank en worden de transactiegegevens automatisch verwerkt. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Wilt u de focus leggen op ondernemen? En wilt u uw financiële administratie uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Netjes aanleveren is in dat geval een voorwaarde. Zo blijven de kosten beperkt.

Wat dat kost? Dat hangt af van de eisen en wensen die u als ondernemer stelt. Zodra we dat weten kunnen we er een scherpe prijs voor neerzetten.

Neem contact op met Tim Hoogeveen om het voordeel van VANNU te ontdekken.

Voor praktische vragen is Arjan uw hulp. Hij weet vrijwel alle vragen te beantwoorden.

Bent u aan VANNU toe?

Bel 0251-270020 voor een afspraak of stuur een e-mail naar kantoor@vannu.nl

Neem contact op

“Accuraat, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Deze woorden typeren de mensen en de werkwijze van VANNU. Ze geven tijdig en regelmatig inzicht in onze financiële situatie, zodat hierop beleid kan worden afgestemd. Kortom, het is goed om klant van VANNU te zijn.”

Bart WitmondBomenstichting, Amsterdam